وی ادامه داد: تغییر مسئولیت همانند دو امدادی است و هر کسی که در دوران مسئولیت بهتر عمل کند موفقتر است.
استاندار گلستان خاطرنشان کرد: اگر میخواهیم عقب ماندگی استان را جبران کنیم باید به دنبال چرخشهای تحولآفرین باشیم.
زنگانه گفت: باید به دنبال میانبرها و اقدامات متفاوت برای پیشرفت استان باشیم.
وی اضافه کرد: منابع ما محدود است و باید این منابع را با مدیریت هزینه کنیم تا بتوانیم استان را به سمت پیشرفت حرکت دهیم.
استاندار گلستان خاطرنشان کرد: یکی از سیاستهای غلطی که از گذشته بنا گذاشته شد، وابستگی آب شرب استان به منابع آب زیرزمینی است.
علی محمد زنگانه گفت: در دولت سیزدهم به سمت تغییر این سیاست غلط پیش رفتیم و با اولویتبندی راهکارها به این سمت حرکت کردیم.
وی اضافه کرد: ۲ هزار میلیارد تومان در دولت سیزدهم در استان گلستان برای رفع تنش آبی هزینه شده اما ما باید به سمت تامین منابع آب پایدار حرکت کنیم که شیرینسازی آب دریا یکی از این راهکارها است.
استاندار گلستان خاطرنشان کرد: استراتژی پیشران تحت عنوان تجمر با اولویت همسایگان و کشورهای آسیای میانه و کشورهای شانگهای به عنوان سیاست تحولی در دستور کار استان قرار دارد
علی محمد زنگانه تاکید کرد: در چرخش تحول آفرین باید چزخههای معیوب را از بین ببریم.
وی افزود: درآمد ناخالص استان گلستان نصف میانگین کشوری است و برای رسیدن به میانگین کشوری نیازمند یک برنامهریزی دقیق و تلاش شبانهروزی هستیم.
استاندار گلستان خاطرنشان کرد: امنیت غذایی ۳۶ روز از مردم تهران توسط کشاورزان و مردم استان گلستان تامین میشود و انتظار داریم در سطح ملی به استان گلستان یک نگاه ویژه شود.
علی محمد زنگانه تاکید کرد: ما جزء سه استانی هستیم که رشد صنعت، خدمات و کشاورزی مثبت بوده و امروز استان گلستان به یک کارگاه بزرگ سازندگی در بخشهای راه، آب و فاضلاب، عمران، راهسازی تبدیل شده است.
گفتنی است، در این مراسم از تلاشهای چند ساله قدرتالله عابدی تقدیر و علی نورانی به عنوان سرپرست سازمان مدیریت و برنامهریزی استان گلستان معرفی شد.
نظر شما